recenze: Pastorův sexuální slovníček - Zlatko Pastor

O sexu se může hovořit vážně, nebo s humorem. Pokud vás baví ten druhý způsob, tak vás Pastorův sexuální slovníček nezklama.


Jsou přesvědčeni, že vše se točí kolem jejich penisu.
(str. 6)
Kniha je složena z abecedního seznamu některých pojmů, které se sexem nějak souvisí. Takže tu uvidíme např. C jako cunnilingus, E jako ejakulace (předčasná), CH jako chtíč, K jako kalhotky, M jako masturbace, P jako penis, nebo Ž jako žárlivost.
Jedná se o třicet různorodých hesel, u kterých nechybí krátký výklad a vtipný komentář. Někdy se jedná o dost černý humor, jindy je to až hloupé. Rozhodně ale pobaví, tedy pokud nejste příliš odměření a "úzkoprsý".

...existují dokonce i lidé, kteří dychtí po sexu ještě více než vy, ovšem bohužel ho chtějí mít s někým úplně jiným než s vámi.
(str. 25)
.
Každé heslo je doplněno vtipnou ilustrací, která jen dokazuje, že legraci si jde dělat ze všeho. I když například u předčasné ejakulace to je až hloupé.
.
Kniha je tenoučká a přečtete jí jako nic, ale rozhodně se u toho parádně nasmějete a nudit se vás vůbec nenapadne.
Přesto to není tak úplně typ knihy, kterou si člověk sám koupí, ale jako dárek pro nepředpojaté přátele či partnera se podle mého názoru hodí výborně. Každého pobaví a možná i trochu poučí.
Kočky se mrouskají, králice ramlují, kráva se běhá, svině bouká, klisna se blýská a liška kaňkuje. Jenom my lidi se pořád stereotypně milujeme.
(str. 51)
Pastorův sexuální slovníček je příjemná oddychovka vhodná jako dárek. Sice o sexu příliš nepoučí, z to se u ní hodně pobavíte. Rozhodně vám dokáže zvednout náladu za jakékoliv situace.
.
Hodnocení: 6/10
.
Velmi děkuji nakladatelství Fragment za poskytnutí výtisku k recenzi. Knihu si můžete zakoupit zde.
Název: Pastorův sexuální slovníček
Autor: Zlatko Pastor
Ilustrace: Štěpán Mareš
Vazba: Měkká
Počet stran: 72
Vydal: Fragment, 2012 (1. vydání)
Doporučená cena: 149 Kč

Komentáře